Dienst:Voordeur

Uit Milieuhulp

Ga naar: navigatie, zoeken
Dienst:Voordeur
Milieuhulp kan ook worden uitgevoerd in uw eigen huisstijl en met een eigen openingspagina.

Inhoud

Aanbieding

Op uw website komt dan een eigen toegang tot het programma. Die toegang bestaat uit een speciaal webadres dat uw eigen skin activeert. Het adres zal uw webbezoekers leiden naar een door u gewenste pagina op Milieuhulp (hoofdpagina, een eigen nog in te richten hoofdpagina, uw eigen reeds bestaande organisatiepagina, een bepaald thema, etc.), maar dan in uw eigen vormgeving. Alle overige pagina's die men vervolgens bezoekt blijven in uw stijl. Dat geldt ook voor gebruikers die inloggen.

De skin biedt u ook de mogelijkheid de naam Milieuhulp en logo te vervangen door een eigen naam en logo. Op deze wijze kunt u het portaal aan uw achterban presenteren als een extensie van uw eigen site. Uw bezoekers blijven in dezelfde vertrouwde omgeving.

Voorbeelden

Voor de volgende organisaties zijn inmiddels eigen voordeuren beschikbaar.

Prijzen

Aan deze activiteit zijn kosten verbonden. Voor het aanpassen van logo, naam, kleuren en het maken van een eigen hoofdpagina rekenen we € 1.000 (excl Btw). Wenst u meer, dan zullen de activiteiten in overleg worden begroot.

Voorwaarden

Nog een paar restricties.

  • Het is niet mogelijk de standaard indeling van een Milieuhulp-pagina te wijzigen. Wel kunnen kleuren, lettertypen en de header (inclusief logo, namen en rubrieken) worden aangepast.
  • Het is niet mogelijk gebruikers andere rechten toe te kennen dan in de algemene Milieuhulp.
  • Het is niet mogelijk bepaalde thema's te verbergen. Wel kunnen thema’s op de eigen openingspagina worden weggelaten, waardoor ze minder bereikbaar zijn.
  • Het is niet mogelijk een andere taal in te stellen.
  • Het is niet mogelijk bepaalde zoekresultaten af te schermen.
  • De dialoogapplicatie (webassistent Bart) kan niet in de eigen huisstijl worden uitgevoerd.
  • De speciale pagina's worden om veiligheidsredenen in de standaardvormgeving gepresenteerd, maar die zijn niet zichtbaar voor de bezoekers en zullen door bezoekers niet geraadpleegd worden.

Aanmelden

Wilt u van deze dienst gebruik maken, neem dan contact op met MOOI Informatiebeheer.

Weergaven
Persoonlijke instellingen